Blog Medical

Imi place Tonimer lab si recomand produsele in mai multe situatii, atat la bebelusi, copii dar si la adulti.

Pentru pacientii adulti care lucreaza in mediu cu praf, caldura, Tonimer lab Izotonic Spray sau Monodoze, devine produsul numarul 1 pentru igiena nazala zilnica. Este un produs usor de utilizat si foarte util pentru acesti pacienti.

Gelul nazal Tonimer lab este un produs deosebit si diferit fata de ceea am avut pana acum pe piata din Romania. Are un dispozitiv de aplicare, ce elibereaza exact doza necesara. Se poate utiliza postoperator dar si in cazul pacientilor cu mucoasa uscata, cruste.

Hypertonic Baby Spray pentru pacientii mei cei mai mici, a devenit o alternativa de luat in calcul la spray-urile nazale vasoconstrictoare, pentru ca nu da dependenta si are o eficacitate rapida.

Igiena nazala, nas infundat, post-operator – raspunsul corect este Tonimer lab.

Conf. Dr. Gheorghe Iovanescu,, Clinica ORL Bega a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Dr. Pius Branzeu Timisoara

‘’Folosesc gama de produse Tonimer Lab de aproximativ 1 an, in vederea asigurarii unei hidratari optime si eficiente a mucoasei nazale. Produsele din gama Tonimer lab si-au dovedit eficienta si in contextul unor scheme terapeutice pentru tratarea unor afectiuni inflamatorii acute cat si imediat in postoperator.  In utilizarea postoperatorie, cel mai eficient, s-a dovedit a fi Tonimer gel nazal’’

Dr Palade Dragos,, medic primar ORL – Spitalului Clinic Judetean de Urgenta “Sf Spiridon” Iasi

‘’Eficacitatea utilizarii diferitelor tipuri de apa de mare si in particular a Tonimer lab. (izotonica, hipertonica, in combinatie cu panthexyl) este dovedita in tratarea a numeroase entitati patologice inflamatorii rinosinuzale. Ca terapie adjuvanta, atat solutia izotonica cat si hipertonica (care are si un moderat efect descongestionant) sunt utile in cazul diferitelor tipuri de rinita acuta sau cronica (alergica, vasomotorie, cu drenaj posterior, crustoasa), rinosinuzite acute sau cronice, precum si rinoadenoidita la pacientilor pediatrici.

 Prin dubla actiune antimicrobiana si decongestionanta, Gama Panthexyl poate fi utilizata ca tratament adjuvant al rinosinuzitelor acute bacteriene, favorizand fluidificarea si drenajul secretiilor nazale.

O importanta valoare terapeutica o au solutiile de apa de mare in ingrijirea  postoperatorie a nasului si cavitatilor sinuzale. Folosirea acestor solutii ajuta la diminuarea congestiei postoperatorii, la eliminarea cu o mai mare usurinta a crustelor si secretiilor nazale, reducand astfel timpul de vindecare. Tot postoperator, aplicarea gelului nazal hipertonic este utila la pacientii cu mucoasa deteriorata sau cu tendinta de a face cruste nazale.’’

Prof. Univ. Dr. Codrut Sarafoleanu, sef sectie Sectia ORL, spitalul Sf. Maria, Bucuresti

‘’Tonimer lab este aliatul meu zilnic, in cabinet.

Recomand pacientilor mei aceste produse pentru ca le-am testat si si-au dovedit eficacitatea. Asociez de multe ori in schemele de tratament pentru rinite si sinuzite, pe langa medicamentele  antiinflamatorii si  spray-urile Tonimer lab, iar rezultatele nu au intaziat sa apara si sunt foarte bune.

Am recomandat pacientilor, si post-operator, Gama Hipertonica si Gelul Nazal pentru ca indeparteaza crustele, si asigura o vindecare rapida , de calitate a mucoasei nazale prevenind aparitia sinechiilor(vindecarii vicioase)

 Diminuarea congestiei nazale este dupa mine efectul „wow” al Gamei Hypertonic. Daca inainte cu 5 minute de un control endoscopic la un pacient cu rinita cronica hipertrofica se efectueaza un lavaj nazal cu o Monodoza Tonimer Lab Hypertonic vom vedea pe monitor ca efectul de reducere al congestiei nazale este spectaculos, comparativ cu orice medicament vasoconstrictor. Avem in Tonimer Lab Gama Hipertonica un aliat pretios in tratamentul si prevenirea dependentei de sprayurile nazale vasoconstrictoare.’’

Dr Smoc Boris

‘’Din experienta mea in sfera ORL pediatrie, am remarcat eficacitatea produselor Tonimer lab (Hypertonic Baby Spray, Panthexyl Baby Spray, Aerosol Monodoze) in fluidificarea si indepartarea mucusului, in toata patologia respiratorie, precum si rolul lor in obtinerea remisiilor mai rapide a simptomelor din afectiunile ORL (otite, rinite, rinosinuzite) ca si tratament adjuvant.

O experienta personala benefica, am avut cu Gelul Nazal Tonimer, tratand pacienti cu rinite cronice care acuzau frecvent senzatia de ‘’nas uscat’’. Datorita proprietatilor de decongestionare, protectoare si de umectare a gelului nazal, senzatia aceasta neplacuta s-a diminuat.’’

Dr. Kadar Iuliana Corina, medic primar ORL, Spitalul Judetean de Urgenta “Mavromati”, sef compartiment ORL - Pediatrie, Botosani

‘’Am recomandat produsele Tonimer lab pacientilor mei, iar mamicile au fost extrem de multumite de rezultate.

Cel mai frecvent am utilizat spray-ul nazal Tonimer Panthexyl baby si monodozele Tonimer Aerosoli, pentru rinosinuzite si rinofaringite, rinoree posterioara, respectiv aerosolii pentru bronsite, cu evolutie foarte buna si ameliorarea semnificativa a simptomelor produse de acumularea de mucus.

Pentru mine, un copil sanatos si o mamica fericita, reprezinta motivele suficiente sa recomand un produs.’’

Dr. Petru Adumitroaiei, medic specialist in alergologie si imunologie clinica, Spitalul Judetean de Urgenta “Mavromati”, sectia pediatrie - ambulatoriu integrat, Botosani

‘’Tonimer lab este gama cu continut de apa de mare care si-a castigat locul in recomandarile mele, datorita rezultatelor foarte bune pe care le-am obtinut. Ofera pacientilor raspunsul potrivit in caz de necesitate. Produsele mele preferate sunt Gelul Nazal si spray-ul Panthexyl.

Din experinta mea de pana acum, Gelul Nazal Tonimer are o eficienta dovedita in curatarea crustelor la pacientii post-covid, dupa tratamentul cu oxigen, in curatarea crustelor pentru pacientii cu rinite cronice, post-operator in deviatiile de sept si rinite. De asemenea i-am testat eficienta si in epistaxis(hemoragia nazala).

Pantexyl Spray este celalalt produs pe care il recomand cu incredere. Pacientii cu rinite au acum la indemana un decongestionant eficient si usor de folosit. Post- operator, daca este asociat corect cu Gelul Nazal reface mucoasa nazala.

Multumim Tonimer lab pentru aceasta gama de produse!’’

Dr. Claudia Ionesi, medic primar ORL, sef sectie Spitalul Judetean de Urgenta “Sfantul Ioan cel Nou’’ Suceava.

‘’Tonimer lab Panthexyl Baby Spray este o formula unica prin compozitie si efectul terapeutic; un aliat de incredere in tratamentul rinitelor si rinosinuzitelor acute si cronice pentru toate categoriile de varsta dar mai ales la copii pana la 2 ani, unde resursele terapeutice topice nazale sunt foarte limitate. Este produsul ideal ca tratament de intretinere in perioada de convalescenta de dupa infectiile de tract respirator superior.

Am recomandat Tonimer lab gel nazal pentru refacerea mucoasei nazale dupa orice tip de inflamatie acuta si in unele tipuri de inflamatie cronica pentru rehidratarea si emulsionare, iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Este unul din produsele mele preferate, atat prin compozitie cat si prin modalitatea de aplicare.’’

Dr Avasiloaiei Adrian, medic primar ORL Iasi – Clinica ORELE 24